Book Online

Arrival
Departure

Book Online

Lokacija

Vurvuru

Vurvuru se nalazi na drugom poluostrvu Halkidikija zvano Sitonija. Mesto sa jedinstvenom lepotom gde se more susreće sa šumom pružajući posetiocima slike nezaborave za ceo život.
To je jedno od retkih mesta u Grčkoj koje kombinuje planinu prekrivenu gustom borovom šumom, veličanstvene srebrne plaže i devet jedinstvenih ostrvaca. U početku ćete imati osjećaj da se radi o nekom jezeru sa ostrvima koji kao da ga okružuju pozivajući Vas da ih bolje upoznate. Područje je idealno za kupanje, ribolov, sportove na vodi i šetnje.
In Vourvourou you'll find eveything that you need during your vacation as there are super markets, pizzerias, taverns, restaurants, beach bars, car and boat rental businesses, souvenir shops, a newsagency with Greek and foreign press, etc. Na Vurvuru ćete naći šta god vam je potrebno tokom vašeg odmora jer postoje super marketi, picerije, taverne, restorani, bar na plaži (beach bar), iznajmljivanje automobila i čamaca, predmeti narodne umetnosti, svakodnevne grčke i strane štampe itd. Takođe na Svetom Nikoli ćete naći dom zdravlja, apoteke, policijsku stanicu kao i poštu. Iz živopisne luke Ormos Panagijas, koja se nalazi između Vurvura i Svetog Nikole, obavljaju se svakodnevna krstarenja za obilazak poluostrva Svete Gore.
Može se reći da ovo područje služi kao jedinstvena odskočna daska za obilazak okolnih područja kao i za dnevne izlete po selima Sitonije kao što su Sarti, Sveti Nikola, Nikiti kao i Neos Marmaras.
 

Udaljenost od:
Aerodroma Makedonia 100 km
Centra Soluna 110 km
Železnice stanice Soluna 113 km
Nikiti 12 km
Neo Marmarosa 25 km
Svetog Nikole 10 km
Marine Porto Karras 27 km