Book Online

Arrival
Departure

Book Online

Restoran "Gousto"

Uživanje u dobroj hrani je sinonim za odmor.
Hotel Vergos opravdava reputaciju grčke kuhinje nudeći Vam kvalitetan izbor hrane u svakom trenutku dana. U restoranu “GOUSTO” uživaćete u pažljivo izabranim ukusima kuhinje našeg hotela i uvek sa svežim sastojcima. Započnite dan dinamično, bogatim doručkom sa tradicionalnim grčkim bufeom birajući raznorazne slane ili slatke ukuse, sveže voće ili energetske napitke!
Pored bazena u jednom osvežavajućem i prijatnom okruženju nalazi se poznati italijanski restoran “GOUSTO” HOTELA VERGOS. Ovde možete probati ukusna jela italijanske, grčke i internacionalne kuhinje, napravljena po tradicionalnim receptima od domaćih sastojaka, svežu ribu i morske plodove, domaće sveže meso, ukusnu testeninu, osvežavajuće salate, poznate velike pice po “bakinom” receptu, raznorazno meze kao i sveža jela pripremljena u toku dana.
Uz predivan vrt s palmama i kristalno čistu vodu bazena uživajte iz otvorene kuhinje pripremu italijanskih jela. To je jedan od najboljih restorana italijanske kuhinje koji kombinije lepotu prirodnog okruženja sa jedinstvenim ukusima sa naglaskom na svežu ribu, meso i lokalno tradicionalno meze. Jednom nedeljno organizujemo za Vas i grčko veče sa muzikom uživo, tradicionalnom plesnom gupom i puno zabave.

 

Radno vreme: od 12:00– 24:00
Doručak švedski sto, bogat menu ručka i večere sa italijanskom, grčkom & internacionalnom kuhinjom.